Manticore IV – Into the Breach

Manticore IV - Into the Breach

Wanneer

06/09/2019 - 08/09/2019    
20:00 - 10:00

Reserveringen

Waar

Fort Barchon
Rue du Fort, Blégny, Luik, 4671

Event Type

Onze helden hebben een manier gevonden om in het hol van de leeuw te komen. In dit geval: het hart van Wolfsgarth, alwaar het Demonen Portaal staat.
Ze maken zich klaar voor de finale aanval op de poort en zullen een ontmoeting met de Demonenkeizer en zijn generaals zelve niet uit de weg gaan.
Het doel is simpel: het Demonen Portaal eindelijk sluiten en zo een einde te maken aan de Demoneninvasie die nu al meerdere generaties op Mythandir woedt.
Zullen ze slagen in hun opzet? Help mee de toekomst van Mythandir te bepalen en doe mee.


Wegens logistieke redenen (we moeten bepaalde delen van het terrein op zondag 12u al vrijgeven) stopt het spel zaterdagnacht (laat). Zondag zal er nog wel ontbijt zijn, maar is er geen spel voorzien.
Dit zal mogelijks een zwaar evenement worden (qua gevechten én rollenspel), jullie gaan in het bolwerk van de Demonenkeizer terecht komen. Bijgevolg is de kans reëel dat er helden gaan sneuvelen. Accepteer dit aub en bereid je er op voor. Doel voor ons is niet om zoveel mogelijk spelers neer te maaien, maar wel om jullie een epische veldslag aan te bieden. En soms leidt een onfortuinlijke keuze tot de dood van je personage. Maar we zullen alles doen dat je dan kan sterven als een Waere Held 😉
Voor de niet-vechters zullen er sowieso ook uitdagende zaken voorzien zijn 😉


Gelieve in het opmerkingenveld hieronder aan te geven of je vegetariër bent en/of allergieën hebt.

Reserveringen

Bookings are closed for this event.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.